Édes öröm a palacsinta

Tojásmentes palacsinta

img_20220603_112037.jpgÉdes öröm a palacsinta, főleg, ha büntetlenül, fájdalom nélkül ehetünk belőle. 

 

Bevallom őszintén az eltelt évek alatt a kezdeti kétségbeesés szerencsére alábbhagyott! Ahogy telik az idő egyre inkább rájövök arra, hogy nem sok olyan étel van, amit ne tudnék valahogy "módosítva" megenni. Persze ehhez hozzátartozik a rengeteg kísérletezés és sajnos néha a kukában landol ez az, ezt pedig utálom. De ez egy folyamat... A mai tapasztalataimmal persze már sokkal könnyebb ☺️

Íme a mostani hétvége büntetlen öröme a PALACSINTA!

Igazából a vicc az, hogy ugyan úgy kell csinálni, mint, ahogy normál esetben csinálja az ember, na jó még sem teljesen!

Szükségünk van hozzá lisztre, tejre zsírra! Ennyi! A szódavizet, tojást kihagyjuk és ami nagyon fontos a CUKROT IS! De tényleg! Ha tesztek bele cukrot ragadni fog és nem tudjátok megfordítani. Állaga ugyan olyat keverjetek mint szoktatok! Ha elsőre mégsem sikerül, akkor kezdjétek sűrűbb tésztával és folyamatosan hígítsatok rajta!

 

Szóval ilyen egyszerű ez!! 

 

Jó étvágyat hozzá és várom az észrevételeket, hozzászólásokat képeket is ☺️